divendres, 18 de desembre del 2015

Programació GENER - MARÇ 2016




CASAL CÍVIC CAN BORELL
Del 11 de gener al 18 de març

La xarxa de Punts ÒMNIA ofereix un espai gratuït i obert a tothom per accedir a les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). Aprèn a utilitzar l’ordinador per informar-te, comunicar-te, entretenir-te... i sobretot per participar de la comunitat”


TALLERS


INICIA'T
L'ordinador des de “zero”
Per adults que no han tingut cap contacte amb l’ordinador i volen iniciar-se a les noves tecnologies.
Des de la iniciació al teclat i ratolí fins a la introducció als processadors de textos.

Dilluns i Dimecres de 09,30 a 11,00h.


ORGANITZA'T – Món del treball 2 –
Gestió del Sistema Operatiu, fitxers i carpetes
Per adults que tot i haver tingut un primer contacte amb l'ordinador, volen endinsar-se en el món de les TIC. Coneixement del Sistema Operatiu, configuracions, fitxers, carpetes...
En col·laboració amb l’Ajuntament, aquest taller el realitzaran PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR derivades directament del Departament de Promoció de la Ciutat i Serveis Socials de Blanes.

Dimarts i Dijous de 09,30 a 11,00h.


COMUNICA'T
Navegadors i Correu Electrònic
Per aquells que un cop han assolit els coneixements bàsics d'Informàtica, volen continuar descobrint les possibilitats de les TIC tot navegant per Internet i fent sevir el correu electrònic.

Dimarts i Dijous de 18,00 a 19,30h.


ENXARXA'T
Xarxes Socials i Web 2,0
Fem un pas més enllà. Després de conèixer les eines per poder navegar, ens trobarem a la xarxa i veurem les possibilitats que ens dona la web 2.0.

Dimecres e 18,00 a 19,30h.


EL MEU ANDROID i JO
Telèfon «intel·ligent»
Descobreix totes les possibilitats que t'ofereix el teu telèfon Android i coneix les aplicacions més útils i interessants per treure'n tot el profit.

Divendres de 18,00 a 19,30h.


TIC x TOTS
Iniciativa conjunta amb el departament de la ONCE de Blanes, per a la integració de les persones amb discapacitat visual en el coneixement i ús social de les TIC.

Dilluns de 19,30 a 21,00h.

ALTRES CAPACITATS
En col·laboració amb diferents entitats i associacions per acostar les noves tecnologies a persones amb alguna discapacitat (o altres capacitats) i fer un pas més en la normalització d’aquesta realitat social.

Dimarts i Dijous de 11,00 a 13,00h.



ACCÉS LLIURE


AULA OBERTA – ESPAI WiFi – SUPORT A ENTITATS

Espai a disposició de la comunitat pel lliure ús de l’equipament.
Podeu fer servir els nostres ordinadors, o si voleu, portar el vostre portàtil o tableta de casa.
Suport a les entitats del poble per resoldre qualsevol dubte o recolzar qualsevol projecte vinculat a les TIC (Creació de blocs, difusió a les Xarxes Socials, gestió interna, comunicació...)

Disposem de 10 ordinadors amb connexió a Internet, espai WiFi, escàner i impressores, amb l’orientació i assessorament d’una persona dinamitzadora.

MATINS: Dimecres i Divendres de 11,00 a 12,30h.
TARDES: Dilluns de 18,00 a 19,30h i Dimarts i Dijous de 19,30 a 21,00h.


CESSIÓ D'ESPAI A ASSOCIACIONS

El Punt Òmnia de Blanes realitza cessions d'espai a Associacions i Entitats per la realització de tallers, jornades de treball, reunions, o qualsevol altre projecte que ens vulgueu presentar.
Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres per conèixer les possibilitats d'horari i les condicions d'ús.





Recordem que la «Xarxa Òmnia» és un programa del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.
És un programa preventiu, socioeducatiu, de promoció individual i de suport a col·lectius amb major risc de vulnerabilitat, des d'on es treballen els valors de la integració i la cohesió social, i és totalment gratuït.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu-nos els teus comentaris

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.