dimecres, 3 de març del 2010

Xerrada: WEB 2.0 i DEMOCRACIA PARTICIPATIVA

Dijous passat vam poder seguir en directe per streaming la xerrada que va fer l'Ismael Peña al plató d'Horitzó TV dintre de les segones jornades anuals de "blogs & clubs".



Amb el títol "Governança i participació. Aspectes de la web 2.0 en la participació horitzontal dels ciutadans. Una alternativa a la democràcia representativa" es va tractar de manera general la participació social a través de la web, amb alguns dels molts exemples que ja s'han posat en marxa arreu del mon sobre participació ciutadana, i més concretament, sobre les possibilitats que ens ofereix avui dia la web2.0 per fer una democràcia més activa, a on siguem els ciutadans els que opinem, decidim i marquem l'agenda política.
Alguns dels exemples que van sorgir:

http://www.periodismociudadano.com/
http://conmidinero.com/
http://es.globalvoicesonline.org/

Tot i que la conferència es va realitzar a Barcelona, la vam seguir en directe i vam fer les nostres aportacions i comentaris a través de les xarxes socials Twitteer i Facebook sobre les reflexions i debats que paral·lelament a la conferència anaven sortint.




Ha estat una experiència molt interessant que gràcies a l'equip d'Horitzó TV, als que volem agrair la seva ajuda i suport constant, va sortir perfecte... ja podeu comptar amb nosaltres per a les III jornades!

per tornar a veure la conferència o si us la vau perdre, la trobareu aquí o podeu llegir el resum des d'eclectic lines.

I una frase per concloure: "les TIC no són un tren que puguis veure passar... o hi puges, o et passa per sobre"
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu-nos els teus comentaris

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.