dimecres, 6 d’octubre del 2010

Una victòria sense premi

Doncs com us explicava al post anterior, el divendres 30 era la final dels Premis Blocs Catalunya. Hi vam anar tota una comitiva, amb sis nois del Rusc, quatre monitors, un voluntari, i jo com a dinamitzador del Punt Òmnia.

Ara us hauria de dir que no vam guanyar, que el jurat va escollir un altre bloc com el millor bloc corporatiu (Taradell Bloc, als que felicitem) i que vam tornar sense premi. Però seria negar la realitat, una realitat que ens diu que amb 746 vots de tots vosaltres, amb milers de visites al bloc i amb tants i tants crits d'ànims, això ha estat una gran victòria!

Pendent queda una celebració més intima, tot i què una mica ja ho vam poder festejar amb el sopar que ens van oferir, rodejats dels millors blocaires del país i de bons amics.

Agrair a tots els que ens heu donat el vostre suport, a tots els que ens heu ajudat a tirar endavant aquest projecte i a donar-lo a conèixer, a la gran família Òmnia i com no a la gent del Rusc, que són, al cap i la fi, els protagonistes de tota aquesta historia... gràcies!

Aquí us deixo el rapport que van fer des del blog del Taller El Rusc:



El divendres passat es va celebrar la gala de la 3ª edició dels Premis Blocs Catalunya, que triava els millors blocs escrits en català de Catalunya. Es va fer a Mataró al Tecnocampus i va comptar amb la presència de molts blocaires catalans.


El grup del Rusc durant l'entrega de Premis

Es van donar 13 premis, un per cada categoria i tres premis especials stic.cat.
Aquí podeu consultar els guanyadors de cada categoria. Volem felicitar a tots els participants i especialment als guanyadors!


"Blaugranes en cadira de rodes" guanyador de la categoria de Blocs d'esports.

Han sigut uns mesos molt intensos en els que hem rebut el suport i l'ànim de molta gent. Així que us volem donar les gràcies a tots els que ens heu donat suport. I seguirem treballant per millorar el nostre bloc i que seguiu estant informats de tot el que fem al Rusc.


En el gran pica-pica desprès de l'entrega de premis


MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE SUPORT!

Enriqueta: Em va agradar molt el premi que li van donar a "Blaugranes en cadires de rodes". Va parlar molt bé. Moltes gràcies per l'ajuda que ens heu donat per arribar a la final.
Jaume: La gala va estar molt bé, llàstima que no ens va tocar res, esperarem un altre any.
Lluís: Moltes gràcies, també per la teca!
Julia: Están muy bien los Premis Blocs. El año que viene volveremos otra vez a ver si podemos ganar. Muchas gracias compañeros!

4 comentaris:

  1. I tant que és una victòria! I et vull donar les gràcies per tot l'interès, les ganes i la feina ben feta que ens dediques. Està clar que sense tu el bloc del rusc no seria el que és.
    Moltes gràcies i felicitats company,
    Una abraçada!

    Jordi

    ResponElimina
  2. Per mi sou els guanyadors, gràcies per la bona feina que feu.
    Ana

    ResponElimina
  3. Sou uns fora de sèrie!!!.
    Felicitats!.
    Auro.

    ResponElimina

Escriu-nos els teus comentaris

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.