dijous, 8 de setembre del 2011

RETALLADA AL SERVEI DEL PUNT ÒMNIA

Desprès de les merescudes vacances reprenem l'activitat al Punt Òmnia de Blanes amb forces renovades i amb moltes ganes de continuar donant un servei que creiem tant necessari al nostre poble.

Malauradament durant aquest trimestre ens veurem obligats a reduir aquest servei que donem. Des del  Departament  de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, s'ha realitzat una retallada del 10% amb efectes retroactius a tot el 2011, fet que ens obliga a reduir considerablement les hores d'atenció directa al públic.

Malgrat això, des del Punt Òmnia de Blanes continuem treballant, amb més il·lusió si cap, per acostar a la comunitat l'accés i el coneixement de les tecnologies de la informació i la comunicació, entenent-les com una eina de millora personal i comunitària i com a mitjà per la inclusió i la cohesió social.

En breu publicarem el nou horari i la programació d'aquest últim trimestre.


Salutacions,
Jose Navarro
Dinamitzador Punt Òmnia Blanes.

2 comentaris:

  1. Força, Narro i omnier@s de Blanes! Malauradament tots els Punts Omnia ens trobem en la mateixa situació i ens toca conjuntament denunciar aquesta porta oberta a la degradació d'un servei públic que és un dret i que ja paguem prou entre tot@s...No deixarem que empobreixin més encara els nostres barris sense denunciar-ho: És una responsabilitat compartida. Una abraçada des de l'Hospitalet i en breu rebreu notícies nostres.

    ResponElimina
  2. Vaya Jose lo siento no lo sabia, bueno muchos animos y al mal tiempo buena cara para que sea más llevadero.

    Nos vemos

    ResponElimina

Escriu-nos els teus comentaris

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.