dimarts, 27 de novembre del 2012

Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

Amb  motiu  de la  campanya "El gran recapte d'aliments" posada en marxa pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya, al Casal Cívic de Blanes s'està fent una recollida d'aliments durant tota aquesta setmana, del 26 al 30 de novembre.Trobareu tota la informació de la campanya a la seva web però ja us avancem què és poden portar tot tipus d'aliments no peribles, tot i què ens recomanen uns quants pel seu alt valor energètic:

  • llegums secs 
  • oli 
  • llet i  
  • llaunes de conserva de peix


L'objectiu d'aquesta campanya és, a més de la recollida d'aliments, informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la realitat de la pobresa al nostre país. En aquest sentit us deixem uns quants enllaços que ens aporten una mica d'informació de la difícil situació en la qual ens troben cada vegada més famílies del nostre país.La pobresa infantil creix gairebé un 30% en dos anys.
Unicef alerta que hi ha 325.000 infants per sota del llindar de la pobresa a Catalunya
(Diari Ara)Ribó alerta que Catalunya inverteix poc i malament contra la pobresa infantil.

El síndic de greuges, Rafael Ribó, ha denunciat que deu mil infants s'han vist afectats per les modificacions a la renda mínima d'inserció (RMI), una tercera part dels beneficiaris.
(324.cat)Crisi i pobresa infantil a Catalunya. Informe UNICEF.
Aquest treball radiografia la pobresa infantil a Catalunya en el context d’adversitat econòmica que estem vivint. Les anàlisis realitzades posen en relleu que Catalunya presenta nivells de pobresa infantil molt alts quan es compara amb altres països europeus.
(Unicef.es)La pobresa és un problema de tots i entre tots li hem de fer front!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu-nos els teus comentaris

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.