dijous, 3 d’abril del 2014

Programació ABRIL - JULIOL 2014

CASAL CÍVIC CAN BORELL

Del 28 d'abril al 11 de juliolTALLERS


INICIA'T

L'ordinador des de “zero”

Per adults que no han tingut cap contacte amb l’ordinador i volen iniciar-se a les noves tecnologies.

Des de la iniciació al teclat i ratolí fins a la introducció als processadors de textos.Dimarts i Dijous de 17,30 a 19,00h.

ORGANITZA'T

Gestió del Sistema Operatiu, fitxers i carpetes

Per adults que tot i haver tingut un primer contacte amb l'ordinador, volen endinsar-se en el món de les TIC. Coneixement del Sistema Operatiu, configuracions, fitxers, carpetes...Dilluns i Dimecres de 09,00 a 10,30h.

COMUNICA'T   - Món del treball 3 - 

Navegadors i Correu Electrònic

Per aquells que un cop han assolit els coneixements bàsics d'Informàtica, volen continuar descobrint les possibilitats de les TIC tot navegant per Internet i fent sevir el correu electrònic.

En col·laboració amb l’Ajuntament, aquest taller el realitzaran PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR derivades directament del Departament de Promoció de la Ciutat i Serveis Socials de Blanes.Dimarts i Dijous de 09,00 a 10,30h.

ENXARXA'T

Xarxes Socials i Web 2,0

Fem un pas més enllà. Després de conèixer les eines per poder navegar, ens trobarem a la xarxa i veurem les possibilitats que ens dona la web 2.0.Dimarts de 11,00 a 12,30h.

TIC x TOTS

Iniciativa conjunta amb el departament de la ONCE de Blanes, per a la integració de les persones amb discapacitat visual en el coneixement i ús social de les TIC.Dilluns de 19,30 a 21,00h.

ALTRES CAPACITATS

En col·laboració amb diferents entitats i associacions per acostar les noves tecnologies a persones amb alguna discapacitat (o altres capacitats) i fer un pas més en la normalització d’aquesta realitat social.Dilluns de 10,30 a 13,00 i Dijous de 10.30 a 12,30h.
ACCÉS LLIURE
AULA OBERTA – ESPAI WiFi – SUPORT A ENTITATSEspai a disposició de la comunitat pel lliure ús de l’equipament.Suport a les entitats del poble per resoldre qualsevol dubte o recolzar qualsevol projecte vinculat a les TIC (Creació de blocs, difusió a les Xarxes Socials, gestió interna, comunicació...)Disposem de 10 ordinadors amb connexió a Internet, espai WiFi, escàner i impressores, amb l’orientació i assessorament d’una persona dinamitzadora.Dilluns de 17,30 a 19,30h.

Dimarts i Dijous de 19,00 a 21,00h

Dimecres i Divendres de 10,30 a 12,30h.


CESSIÓ D'ESPAI A ASSOCIACIONSEl Punt Òmnia de Blanes realitza cessions d'espai a Associacions i Entitats per a la realització de tallers, jornades de treball, reunions, o qualsevol altre projecte que ens vulgueu presentar. Disposareu així d'una sala amb 10 ordinadors, escàner, impressores, projector, i el suport de la persona dinamitzadora.Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres per conèixer les possibilitats d'horari i les condicions d'ús.Horari ABRIL - JULIOL 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu-nos els teus comentaris

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.